Service i huset

All service i Solna United har Sabis värdskapet över. Deras personal hälsar dig god morgon i receptionen och brygger din cappuccino i caféet. De driver restaurangen Brasserie Sabis och erbjuder också catering om det skulle behövas till exempelvis kundmöten. När konferensrum eller pods behövs kontaktar du dem.

Kontakt
Solna United Reception & Mötesservice
08-444 11 50
united@sabis.se

Lobby med bemannad reception

Vid huvudentrén välkomnas besökarna av en bemannad reception. Här hjälper värden gärna till om besökarna skulle behöva hjälp med navigering i huset, bokning av taxi eller har frågor om några av de allmänna utrymmena.

Kontakt
08-444 11 50
united@sabis.se
Öppettider
Mån–fre 07:30–17:00

Restaurang Brasserie Sabis

Vi har öppet 11:00-14:00 måndag-fredag.

Meny hittar du på länken nedan.

https://brasseriesabis.gastrogate.com/lunchmeny/

Petite Sabis Café

Öppettider
07:30 -16:00 måndag, tisdag och onsdag
07:30 – 17:00 torsdag och fredag

Varmt välkomna!

Kontakt
08-444 11 50
united@sabis.se

Sabis catering

Sabis levererar vällagad och god mat till möten, konferenser och events. De använder alltid färska råvaror valda med stor omsorg för att servera mat av högsta klass. Bland annat sköter de all catering till Regeringskansliet – inklusive alla Sveriges statsbesök.

Boka catering
08-444 11 50
united@sabis.se

Pods i klassisk stil

Podsen Clipper, Darley och Effie erbjuder en stilig inredning som utstrålar kvalitet inspirerad av klassisk brittisk touch och elegans. Rummen som är placerade i den stora lobbyn har olika form och storlek – alla med sina egna unika detaljer. Bokning sker via Sabis. Observera att endast Solna Uniteds hyresgäster får boka pods.

Pod Clipper

Clipper ligger placerat ovanför caféet och erbjuder en rektangulär sittning för 8 personer. Här finns en stor skärm för att ni enklare ska kunna visa och dela ert arbete med varandra. Här kan gemenskap växa i lugn och ro i en modemedveten miljö.

Platser: 8 st
Pris: 150 kr/timme

Boka pod
08-444 11 50
united@sabis.se

Pod Darley

Darley är möblerat med ett runt bord för sex personer och en whiteboard vilket gör rummet passande för kreativa möten eller brainstorming. Här hittar ni också en stor skärm som kan hjälpa till i den kreativa processen.

Platser: 6 st
Pris: 150 kr/timme

Boka pod
08-444 11 50
united@sabis.se

Pod Effie

Effie ligger vid caféet och är det mer avslappnade alternativet av rummen. Här kan du slå dig ner i soffan eller i en av fåtöljerna vid det informella mötet och avnjuta en kopp kaffe tillsammans med kunder och kollegor. Även i Effie finns en skärm om det skulle behövas.

Platser: 6-8 st
Pris: 150 kr/timme

Boka pod
08-444 11 50
united@sabis.se

Konferensrum

I anslutning till lobbyn finns en konferensdel med lounge och tre stycken konferensrum som kan användas vid stora möten eller om ni ska arrangera ett event eller en större konferens. Alla rum är utrustade med AV-utrustning. Bokning av konferensrum sker via Sabis.

Konferensrum Arena

När det behövs gott om svängrum och yta för många människor passar Solna Uniteds största rum Arena bäst. Här finns tillräckligt med plats för att välja mellan olika alternativa sittningar, såsom biosittning, skolsittning, U-sittning eller gruppsittning.

Platser: Beroende på önskad sittning upptill 80 personer.
Pris: Enligt överenskommelse.

Boka konferensrum
08-444 11 50
united@sabis.se

Konferensrum Park

Park är ett rektangulärt konferensrum i hörnet av Rättarvägen/Gårdsvägen. Hela långsidan blickar ut över gröna Fröparken vilket ger ett rogivande intryck.

Platser: Beroende på önskad sittning upptill 39 personer.
Pris: Enligt överenskommelse.

Boka konferensrum
08-444 11 50
united@sabis.se

Konferensrum Square

Det kvadratformade rummet ger goda förutsättningar för att möbleras på olika sätt. Rummet passar bra till workshops eller mindre konferenser.

Platser: Beroende på önskad sittning upptill 45 personer.
Pris: Enligt överenskommelse.

Boka konferensrum
08-444 11 50
united@sabis.se

Konferensrum Park Arena

Park och Arena kan slås ihop till ett rum om det skulle behövas extra mycket utrymme.

Platser: Beroende på önskad sittning upp till 144 personer.
Pris: Enligt överenskommelse.

Boka konferensrum
08-444 11 50
united@sabis.se

Arrangera event i lobbyn

Med sju meter i takhöjd och detaljrik inredning passar lobbyn perfekt för tillställningar. Lobbyn är utrustad med ljudsystem och wifi för att det ska vara enkelt att nyttja rummet för exempelvis frukost-eller lunchseminarium.  Bokning sker via Sabis och eventuell kostnad enligt överenskommelse.

Kontakt
08-444 11 50
united@sabis.se

Mingla på taket

Podvåningen på taket erbjuder en fantastisk utsikt – som bör delas med fler. Därför finns möjligheten att boka loungen på 9:e våningen, exklusivt för er som hyr en pod på taket. Ett event eller gästspel på taket är ingenting som glöms bort i första taget. Det kan vi garantera. Överenskommelse görs med Sabis.

Kontakt
08-444 11 50
united@sabis.se

Omklädningsrum med handduksservice

En trappa ner från huvudentrén ligger omklädningsrum med dusch och handduksservice, vilket underlättar valet att ta cykeln till jobbet eller att löpträna under lunchen. Sabis sköter omklädningsrummen och ser till att det alltid finns rena handdukar tillgängligt. För att komma in använder du samma passerkort som till entréer och trapphus.

Vi ber er att inte lämna kvar personliga tillhörigheter i omklädningsrummen under dagen. Detta för att alla ska få plats att nyttja dessa samt att lokalvården ska kunna städa.

Parkering för cykel

Det finns två utrymmen för cykelparkering i huset. Cykelentréerna är via Rättarvägen 3 som leder till plan G4 och via garagenedfarten på Gårdsvägen 7D som leder till cykelparkeringen på plan G3. Använd samma passerkort som till entrén för att komma in. Här finns också laddningsplatser för elcyklar och utrustning med verktyg och luftpump.

Cykelservice

Där Rättarvägen och Förvaltarvägen möter varandra ligger cykelverkstaden Cykelbolaget. Här kan du få hjälp med all typ av cykelservice: reparationer, kontroll av lufttryck, justeringar av bromsar, byten av reservdelar och mycket mera. Om du föredrar att laga cykeln själv bland likasinnade med stor cykelpassion finns också den populära cykelverkstaden Cykelköket på Spetsgatan.

Parkering för bil

Om du behöver parkera bilen, vänd dig till kontorsansvarige på din arbetsplats för att få reda på vilken plats du kan använda samt få ett parkeringstillstånd. Kör in genom garageporten på Gårdsvägen 7D där garageportarna öppnas automatiskt under kontorstid. Besöksparkerning finns i garaget under kontorstid.  Övriga tider är garaget låst för allmän parkering. Platserna är markerade och betalning sker enligt anvisning i garaget via app eller biljettautomat. Öppettiderna för in och utfart ur garaget är måndag- torsdag 07:30-18:00 och fredag 07:30-17:00. In och utpassering utöver dessa tider kräver passerkort och kod.